Скрита мини шпионска слушалка с Bluetooth функция, за поставяне в ушния канал, позволяваща извършване на наблюдение

MADE IN USA 
site pages :
Product Overview
  - Device Details
  - User Guide & Tips
  - Ear Anatomy & Health Notice
  - Kit Photos
Small Quantity Order
- Wholesale Terms
- Delivery & Quality Guarantees
- Shipping & Customs
- Contacts & Support
 
 english
 
 
 
 nederlands
 français
 deutsch
 
 
 
 magyar
 italiano
 
 
 melayu
 polski
 português
 român
 
 español
 türkçe

S&L Works LLC
702 E.Simpson st #1190
Mechaniscburg, PA 17055
USA

Понякога ни се налага да сме в състояние да комуникираме по незабележим за другите начин.Необходим е специален аудио-комплект от слушалки с много малки размери, който да се скрива в ухото.

Такова устройство съществува!То функционира по съвсем същия начин като обикновен комплект от Bluetooth-слушалки за мобилен телефон, но до ухото Ви няма устройство, а няма и кабели, които да стигат до ухото.

Какво е това?

Основният механизъм на тази безжична аудио технология за сигурност е слушалка, функционираща на принципа на пасивна магнитна вибрачия, като слушалката се пъхва в ушния канал напълно неоткриваема.

- Никой не може да забележи, че носите слушалка, гледайки директно в ухото Ви от близко разстояние.

- Никой не може да чуе отвън какъвто и да било звук, издаден от слушалките.

 

Принцип.

В комплекта за сигурност се съдържат два основни компонента: Комплект слушалки (една или две бройки), които се пъхват надълбоко в ушния канал, и главния електронен модул, носен нормално в джоб. Комплектът разполага със система (предавател от индукционен тип), който изпраща сигнал до слушалката. Тази система обикновено се слага около врата. От друга страна, слушалката получава индукционен сигнал и изпраща звука директно в тъпанчето на ухото. Освен това, комплектът разполага с високочувствителен микрофон, пейджър и бутон за набиране. Комплектът има вградена заредима батерия.Устройството е напълно безжично, съвместимо с технологията Bluetooth, и функционира с мобилен телефон, възпроизвеждащо устройство или радиостанции walkie-talkie.

 

Микрослушалка.

С всеки аудио-комплект за сигурност се доставят два размера на слушалките (малък и голям). Комплектът позволява както поставяне в едното ухо, така и в двете уши.По-голямата слушалка възпроизвежда по-силен звук от по-малката.Най-подходящата слушалка зависи от анатомичната структура на отделния ползвател.

Размери на слушалката:  6,0 mm диаметър (по-малката слушалка) и 7,0 mm диаметър (по-голямата слушалка). И двете са с дължина от  9 mm.

Микрослушалката е проектирана за поставяне сравнително навътре в ушния канал. Това я скрива напълно и позицията й е близо до тъпанчето на ухото.

Микрослушалката функционира на принципа на пасивна вибрация и няма отвор за издаване на звуци. По тази причина тя е много надеждна и има безсрочна гаранция – тя никога не може да бъде запушена от ушна кал (основната причина за неизправност и чести поправки при конкурентни продукти).

Слушалката функционира на принципа на пасивна вибрация, затова няма нужда от батерия.

Качеството на звука е ясно, не се създава пращене. Отбележете, че това устройство е проектирано за нормални условия в помещение. Не бива да очаквате, че фактическата сила на звука на този комплект за сигурност ще бъде същата, ако, например, слушате музика с големи стерео слушалки. Позицията върху врата на предавателя с използване на големите слушалки в двете уши е подходяща за слушане на музика. Но при използване на по-малката слушалка само в едното ухо може да изпитвате затруднения да чувате в шумна среда.

Корпусът на микрослушалката е черен.

Слушалката има магнитен компонент от най-силната промишлена сплав от ниобий – затова може да бъде извадена лесно от ухото с помощта на каквато и да е метална игла.

 

Предавател.

Предавателят може да бъде поставен на врата, върху ръката, на рамото, до лакътя, върху гърдите или на гърба. Препоръчва се позицията на врата, тъй като фактическата сила на звука зависи от разстоянието между индукционния предавател и слушалката.

 

Главно табло на комплекта.

Микрофон.

Микрофонът е много по-чувстителен, отколкото такъв в обикновен комплект слушалки. Ще можете да чуете шепот от няколко метра разстояние в тиха стая.Микрофонът е подвижен, кабелът му позволява да бъде поставен между дрехите.

 

Копче за пейджър.

Пейджърът е много полезно устройство, когато не можете да говорите. Той е снабден с дълъг кабел, за да може да бъде поставян навсякъде. Кратко натискане изпраща виртуали тонове, които могат да бъдат чути от другата страна на мобилен телефон.

Копчето за пейджъра функционира и като аналог на контролен бутон. Дълго натискане (над 5 секунди) функционира като отговаряне на обаждане / прекратяване на обаждане / набиране на последно избран номер. Тази функция е много полезна, когато не можете да натиснете бутоните на телефон или на основния модул на комплекта.

 

Bluetooth.

Комплектът слушалки е съвместим с Bluetooth 2.1. Тази технология позволява двустранното комуникиране с всеки мобилен телефон, устройство за възпроизвеждане, уоки-токи и всяко друго подобно устройство с Bluetooth-функция.

 

Захранване.

Комплектът слушалки се захранва от вградена литиево-полимерна заредима батерия. Няма нужда от външни батерии.

Зареждането се извършва с електрически адаптор, като отнема около 2-3 часа.

При средноинтензивно звуково приложение на комплекта, мощността е достатъчна за няколко часа функциониране. Повече от няколко часа – не само няколко. Това по принцип зависи от спектъра и силата на възпроизвеждания звук. Непрекъснато говорене при максимална сила на звука е около 3 часа. Възпроизвеждане на музикални приложения при максимална сила на звука натоварват веригата прекалено много и издържат 1 час. Времето в режим на готовност възлиза на 48 часа.

Please follow to Kit Photos to see it.